- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۴۰ دقیقه
- آماده سازی ۱ ساعت
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
- سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در کاسهای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید).
- بیکن را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را برگردانید 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید، سپس از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن آن را خرد کنید.
- مرغ را در بشقاب قرار دهید و با روغن، نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت 6 تا 8 دقیقه برای هر طرف سرخ کنید. از ماهیتابه خارج کنید، بگذارید خنک شود، سپس به قطعات کوچک خرد کنید، 2 فنجان از آن را کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را با همزن بزنید. پنیر پارمزان، فلفل، سیر، مرغ و بیکن را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید.
- پنیر موزارلا را رنده کرده و جعفری را خرد کنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب مرغ کربونارا و پنیر موزارلا را به خمیر اضافه کنید و آن را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
- پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس روی آن را با جعفری تزئین کرده و برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید