• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا ماکارونی و پنیر

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پنیر چدار را رنده کنید و قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید، کره را آب کنید و مدام هم بزنید سپس کم کم آرد را به کره اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر نیز هم بزنید. سپس خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، در آخر پنیر چدار، نمک و فلفل را به باقی مواد اضافه کنید.
  5. بگذارید بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  6. ۱ فنجان از سس را برای سس پیتزا کنار بگذارید و باقیمانده آن را با پاستا مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  7. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس، پنیر و مواد را به ترتیب به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی کلم

20 دقیقه
مشاهده

گراتن هویج و کدوسبز

30 دقیقه
مشاهده

پیراشکی پنیری

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کرپ مرغ پنیری

پیراشکی تن ماهی

پیراشکی گوشت و کوکتل

فیلوی ایتالیایی

دسر شکلاتی با فیلو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد