• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ميتلف موزارلا

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده، آرد سوخاری، تخم‌مرغ، پیاز و اورگانو را کاملاً مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. یک‌دوم پیمانه از سس را نیز اضافه کرده و خوب با مایه گوشت مخلوط کنید.
  2. دو ورق کاغذ روغنی را به طول 30 سانتی‌متر بریده و گوشت را در مرکز آن‌ها قرار دهید. گوشت را با وردنه یا دست به آرامی فشار دهید تا گوشت کاملاً پهن و یک‌دست شود. کاغذ روغنی بالایی را برداشته و به ترتیب پنیر، قارچ و سس کچاپ باقیمانده را روی گوشت پهن کنید.
  3. با کمک کاغذ روغنی زیرین و با احتیاط گوشت را لوله کنید.
  4. یک قالب نان یا ظرف نسوز با ابعاد 25×15×7 را چرب کرده و میتلف را درون آن قرار دهید. میتلف را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بپزید، سپس آن را از فر خارج کرده و اگر هنوز آماده نبود 10 تا 15 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید.
  5. پس از 30 دقیقه اول یک خلال دندان درون میتلف فرو کنید. اگر گوشت به آن نچسبید یعنی مغز آن پخته است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا مرغ فاجیتا

۳۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا فریتاتا

20 دقیقه
مشاهده

کیک پیتزا

۱ ساعت

محبوب ترین غذاها

پیتزا نان فرانسوی

بورک سیگاری

پیتزا گوشت گاو و سس مائویی

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

پوره سیب زمینی با سوسیس

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد