• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

كيش اسفناج و موزارلا در كدو

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی 200 درجه‌ی سانتی‌گراد داغ کنید. روغن را در یک تابه گودداغ کرده و سیر را حدود 30 ثانیه در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید، سپس در تابه را بسته و 5 دقیقه آن را بپزید تا اسفناج نرم شود. محتویات تابه را در یک کاسه ریخته و کنار بگذارید تا سرد شود، سپس ریحان را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل مایه اسفناج را اندازه کرده و پنیر را با آن مخلوط کنید.
  2. سر و ته کدوها را گرفته و آن را نصف کنید، سپس با احتیاط و با کمک قاشق تیله‌کن یا قاشق چایخوری داخل کدو را خالی کنید به طوری که تنها لایه‌ی نازکی به ضخامت 5/. سانتی‌متر از گوشت کدو داخل آن باقی بماند.(گوشت کدو را می‌توانید در سالاد استفاده کنید.)
  3. تخم‌مرغ‌ها را زده و با شیر مخلوط کنید. کدوها را داخل یک ظرف نسوز چرب شده چیده و درون آن را با مایه‌ی اسفناج و پنیر پر کنید. سپس مایه‌ی شیر و تخم‌مرغ را روی آن بریزید.
  4. سینی را حدود 35 تا 40 دقیقه در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید تا کیش(مایه‌ی شیر و تخم‌مرغ) پخته شده و کدو ترد شود.
  5. کره را در یک قابلمه کوچک آب کرده و آرد سوخاری را حدود یک دقیقه در آن تفت دهید. (اگر از مغز نان سفید خشک شده استفاده می‌کنید، آن را 2 دقیقه تفت دهید. سینی را از فر خارج کرده و آرد سوخاری را روی مایه داخل کدوها ریخته و مجدداً 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا آرد سوخاری برشته شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا مارگاریتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا میگو سوخاری

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا استیک کریسمس

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

فاهیتای مرغ مکزیکی

پیتزا روز شکرگزاری

اسنک ترد صبحانه

پیتزا تابه ای

پیراشکی گوشت و سبزیجات

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد