• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت قارچ و پیاز

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی 60 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر ابتدا آرد، کره، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان شود.
  2. شیر را به تدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود.
  3. خمیر را در کیسه فریزر به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  4. اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلی‌متر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونه‌ای که دیواره قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  5. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
  6. برای تهیه مواد میانی، پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پخته پای بریزید.
  7. آن‌گاه تخم‌مرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسه مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید.
  8. سپس پنیر موزارلا پاشیده و به مدت 15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا بیبی بل

۱۰ دقیقه
مشاهده

دیپ پای گوجه فرنگی

مشاهده

پیتزا آناناس و ژامبون گوشت

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت کاراملی پیاز و پنیر

پیتزا راویولی

گراتین برنج

کدو سبز کبابی شکم پر

کروک مادام

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد