• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت قارچ و پیاز

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی 60 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای تهیه خمیر ابتدا آرد، کره، زرده تخم‌مرغ و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان شود.
  2. شیر را به تدریج بیفزائید تا خمیر منسجم و لطیف شود.
  3. خمیر را در کیسه فریزر به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  4. اینک خمیر را روی سطح میز کار آرد پاشیده به ضخامت 3-4 میلی‌متر پهن کنید سپس خمیر را در قالب پای قرار دهید، به گونه‌ای که دیواره قالب را بپوشاند، خمیر اضافی را جدا سازید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  5. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
  6. برای تهیه مواد میانی، پیاز و قارچ را در ظرف مناسبی مخلوط کنید و روی خمیر پخته پای بریزید.
  7. آن‌گاه تخم‌مرغ، خامه، نمک و خردل را نیز در کاسه مناسب دیگری مخلوط کنید و روی سطح پای بدهید.
  8. سپس پنیر موزارلا پاشیده و به مدت 15-20 دقیقه دیگر در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد پای را بپزید تا سطح آن طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

۱۰ دقیقه
مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیراشکی گوشت و کوکتل

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کروکت ماهی

تارت گوجه و ريحان

پیتزا میگو سوخاری

پانینی مرغ و اسفناج

پیراشکی مرغ و اسفناج

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد