• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت 35
  • آماده سازی 45
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. لوبيا سبز را در آب نمک جوشان به مدت 10 دقيقه بپزيد و سپس آبكش كنيد.
  2. كرفس و لوبيای پخته را ساطوری كنيد.
  3. تخم‌مرغ‌ها را شكسته در ظرف گود مناسبی هم بزنيد سپس نمک و فلفل و بعد لوبيا سبز و كرفس ساطوری و در پايان نيمی از پنير پيتزای رنده شده و مغز نان خشک شده و كوبيده را افزوده همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
  4. سپس در قالب مافين چرب شده ريخته و برای 10 دقيقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزيد.
  5. سپس از فر خارج كرده و با ريختن بقيه پنير پيتزای رنده شده و در صورت تمايل گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای رنگی ساطوری شده تزيين كنيد و دوباره برای مدت 5 تا 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير موزارلا ذوب و در صورت تمايل برشته شود.
  6. اين مقدار مواد برای پر كردن 6 تا 9 قالب مافين متوسط كافی است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا مارگاریتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا روبن

پیتزا موز

فیلوی ایتالیایی

پای مرغ و قارچ با یوفکا

بورک غنچه گل

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد