• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

  • تدارک برای ۴ تا ۶ نفر
  • زمان پخت 35
  • آماده سازی 45
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. لوبيا سبز را در آب نمک جوشان به مدت 10 دقيقه بپزيد و سپس آبكش كنيد.
  2. كرفس و لوبيای پخته را ساطوری كنيد.
  3. تخم‌مرغ‌ها را شكسته در ظرف گود مناسبی هم بزنيد سپس نمک و فلفل و بعد لوبيا سبز و كرفس ساطوری و در پايان نيمی از پنير پيتزای رنده شده و مغز نان خشک شده و كوبيده را افزوده همه مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
  4. سپس در قالب مافين چرب شده ريخته و برای 10 دقيقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزيد.
  5. سپس از فر خارج كرده و با ريختن بقيه پنير پيتزای رنده شده و در صورت تمايل گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای رنگی ساطوری شده تزيين كنيد و دوباره برای مدت 5 تا 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير موزارلا ذوب و در صورت تمايل برشته شود.
  6. اين مقدار مواد برای پر كردن 6 تا 9 قالب مافين متوسط كافی است.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیده

20 دقیقه
مشاهده

کتلت ماکارونی

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

دلمه فوری قارچ

تارت کاراملی پیاز و پنیر

سیب زمینی تنوری با ذرت و پنیر

ساندویچ گوشت و پنیر

شیرینی رز سیب با یوفکا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد