- تدارک برای 4 نفر
- زمان پخت 25 دقیقه
- آماده سازی 15 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
- پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس پیازچه، سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شود.
- پس از این مدت، ادویه کاری و فلفل چیلی را به تابه اضافه کرده و 3 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- مرغ، گشنیز، آب لیموترش تازه، رنده پوست لیموترش، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
- یک لایه از نان نیمه آماده یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را با قلمموی مخصوص آشپزی به مقداری کره (ذوبشده) آغشته کنید، سپس مقداری آرد سوخاری روی نان بریزید (این عمل را 4 بار تکرار کنید).
- از مخلوط مرغ روی نان نیمه آماده بریزید و آنها را بهصورت رول فرم دهید، سپس رولها را بهصورت اریب با فاصله 8 سانتیمتری برش بزنید و داخل سینی فر بچینید.
- سینی را بهمدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، کاری چیکن فیلو را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکته
- دو ساعت قبل از مصرف، بسته یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
- هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای یوفکا خشک نشود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید