• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیراشکی بلونزه

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن بیافزایید و تفت دهید. کرفس و قارچ را به تابه بیافزایید و تفت دهید تا آب آن‌ها کشیده شود.
  2. گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه بیافزایید و کمی هم بزنید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر موزارلا را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.
  3. مایه آماده‌شده را داخل خمیرهای پیراشکی بریزید و در تابه‌ای حاوی کره تفت دهید. آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و به‌خورد پیراشکی‌ها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکی را از تابه خارج کنید. پیراشکی بلونزه آماده سرو است.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.
  2. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود. تا عطر و کش‌آمدن بیشتری داشته باشد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

سیب زمینی شیرین شکم پر با مرغ

40 دقیقه
مشاهده

سوفله سیب زمینی با سوسیس

۳۰ دقیقه
مشاهده

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن پاستا

املت ماهی با پنیر

پیراشکی گوشت و سبزیجات

مافین پیتزا با یوفکا

پیتزا پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد