• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا میگو سوخاری

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. 3 کاسه آماده کنید. آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه شماره 1 خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه شماره 2 بشکنید و کمی آن را هم بزنید و در آخر آرد سوخاری را در کاسه شماره 3 بریزید.
  5. ابتدا میگو را در کاسه آرد وارد کنید و خوب همه جای آن را با آرد بپوشانید. سپس میگو را در کاسه تخم مرغ وارد کنید و خوب در آن بغلتانید. در نهایت میگو را به آرد سوخاری اضافه کنید و همه قسمت های میگو را با آرد سوخاری بپوشانید. سپس آن‌ها را در سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه بپزید. میگوها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید و از فر خارج کنید.
  6. سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و میگوهای سوخاری را به خمیر اضافه کنید.
  7. در آخر پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزای گوشت و قارچ

15 دقیقه
مشاهده

پیتزا سالاد کاب

۳۰ دقیقه
مشاهده

چیکن پارمزان با ایرفرایر

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

پیتزای گوجه و بادمجان

املت دنور

پیراشکی مرغ و قارچ

آنچیلادای مکزیکی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد