• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا بیگل

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. بگذارید پنیر خامه ای به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بماند.
  5. دانه های خشخاش، کنجد سفید، کنجد سیاه، سیر خرد شده خشک، پیاز خرد شده خشک و نمک درشت را با هم مخلوط کنید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. پنیر خامه ای و سپس پنیر موزارلا را اضافه کنید.
  8. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  9. پیتزا را با از فر خارج کنید. بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
  10. کره را در یک کاسه ذوب کنید، با قلم مو روی پیتزا بمالید و همه دانه های مخلوط شده را روی قسمت‌های کره ای بپاشید، سپس پیتزا را برش دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا چیکن کاچیاتوره

۴۵ دقیقه
مشاهده

خاچاپوری

مشاهده

اسنک پنیر و مرغ

5 دقیقه

محبوب ترین غذاها

كالزونه ميگو

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

پیتزا راویولی

اردور مرغ و پیازچه

سوپلی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد