• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سوپ گل کلم، بروکلی و پنیر

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در یک تابه بزرگ، بیکن را تفت داده و خرد کنید. از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. پودر پیاز، پودر سیر و آویشن را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  2. در یک قابلمه بزرگ، آب، آب مرغ، گل کلم و کلم بروکلی را با کمی نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و درب آن را بگذارید و 4 تا 5 دقیقه بجوشانید.
  3. پس از 4 یا 5 دقیقه جوشیدن، کره و خامه را به گل کلم و کلم بروکلی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.
  4. سپس پنیر را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا آب شود. دو سوم بیکن پخته شده را نیز اضافه کرده و با ادویه ها مزه دار کنید. درب آن را بگذارید و 5 تا 8 دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشانید و گاهی هم بزنید.
  5. سوپ را در کاسه های مناسب ریخته و در صورت تمایل روی سوپ بیکن ترد باقی مانده و پنیر بیشتری اضافه کنید. لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا رست بیف و کدوتنبل

45 دقیقه
مشاهده

کوکوی مرغ و پنیر

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

تارت سبزيجات

مافین پیتزا با یوفکا

لازانیا اسفناج رولی

رولت پيتزا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد