صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
زاپیکانکا لهستان
تدارک برای
2
زمان پخت
5 دقیقه
آماده سازی
15 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
نان باگت بزرگ 1عدد
نصف قاشق غذاخوری کره
2 فنجان قارچ سفید، ورقه شده
نصف پیاز سفید کوچک خلال شده
3 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
سس کچاپ برای تزئین
دستور پخت
از قبل تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید
در تابه ای روی حرارت متوسط کره را ذوب کرده و قارچ و پیاز را در تابه تفت دهید تا نرم و پخته شود. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
نان باگت را از وسط نصف کرده و از طول برش دهید.
روی هر نیمه از نان، قارچ ها و پیاز پخته شده را به طور
به مقدار دلخواه پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود.
قبل از سرو سس کچاپ بریزید و نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
كيش اسفناج و موزارلا در كدو
مشاهده
تن مورنای
20 دقیقه
مشاهده
سوفله سیب زمینی با سوسیس
۳۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
رولت شوید با پنیر موزارلا
پیتزا مرغ بوفالو
تخم مرغ در فر
فیلوی سبزیجات گریل
لازانیای جگر مرغ
به ما بپیوندید