• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ريگاتونی در فر

  • تدارک برای 8 تا 10 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 45 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. پاستاها را در آب جوش و نمک بپزید تا جایی که له نشود سپس آبکش کرده و با یک قاشق سوپ‌خوری روغن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق سوپ‌خوری روغن را در تابه داغ کنید سپس مخلوط پیاز و کرفس و هویج را ریخته تفت دهید تا آب آن کشیده شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند نمک و فلفل بعد گوجه رنده شده اضافه کنید و بگذارید تاجا بیافتد و غلیظ شود.
  4. قالب 23 سانتی را چرب کرده پاستاها را با پارمزان مخلوط کنید.
  5. از مواد داخل ریگاتونی‌ها پر کنید و به صورت ایستاده و کنار هم داخل قالب بچینید و در فر 180 درجه 15 دقیقه بگذارید سپس قالب را بیرون آورده پنیر موتزارلا رویش ریخته در فر 15 دقیقه دیگر بگذارید از فر درآورده 15 دقیقه صبر کنید و از قالب درآورید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن مرغ و بادمجان

30 دقیقه
مشاهده

لازانيای گوشت و اسفناج

45 دقیقه
مشاهده

نان پنیری قایقی

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت گوجه و ريحان

ساوارین گوشت و پنیر

لقمه گل ‌کلم و پنیر

پیتزا روبن

اسپاگتی تنوری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد