• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

بادمجان با گوشت و پنیر

  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت ۳۵ دقیقه
  • آماده سازی ۵۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. بادمجان‌ها را بشوئید و به ورقه‌های 2 سانتیمتری برش دهید و آن‌گاه روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و در صافی بریزید.
  2. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان‌بافتی بادمجان‌ها خارج شود.
  3. حالا بادمجان‌ها را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در روغن سرخ نمائید.
  4. حالا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید و بعد رب ‌گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
  5. اکنون نخودفرنگی را نیز به مواد درون تابه بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید.
  6. آن‌گاه روی حلقه‌های سرخکرده بادمجان یک قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده بریزید و رویش را با پنیر بپوشانید.
  7. اینک ظرف نسوزی را بردارید و سس گوجه‌فرنگی را در آن بریزید و بادمجان‌ها را روی سس بچینید.
  8. سپس اسلایس بادمجان را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

مافین پیتزا با یوفکا

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا بیکن

15 دقیقه
مشاهده

رپ گوشت و‌سبزیجات پنیری


محبوب ترین غذاها

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

پای اسفناج و ژامبون

پیتزا پروشتو و انگور

سوپلی

گراتن سیب زمینی و بادمجان

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد