• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

آرانچینی اسفناج

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. سینی مخصوص شیرینی‌پزی 30×20 را با کاغذ روغنی بپوشانید. در قابلمه‌ی کوچکی روغن زیتون را ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را یک دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه‌ کرده، 5 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید. حرارت را کمتر کرده و برنج را اضافه کنید. یک‌دوم پیمانه از آب مرغ را افزوده و 5 تا 10 دقیقه در حال هم زدن بپزید تا آب آن کشیده شود. سپس یک پیمانه دیگر آب مرغ را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید و گاهی هم بزنید تا آب آن کشیده شود. اینکار را با آخرین پیمانه آب مرغ تکرار کنید تا آب برنج کشیده شود. در آخر فلفل، اسفناج، کره و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. سپس روی سینی پهن کرده و با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت و نیم در یخچال بگذارید تا کاملاً‌ خنک شود (می‌توانید از شب قبل این مخلوط را درست کرده و در یخچال بگذارید). برنج خنک شده را مربع برش داده، روی هر کدام یک تکه پنیر بگذارید، سپس آن را به شکل یک توپ درآورید.
  2. آرد و پودر سوخاری درشت را در 2 بشقاب جدا ریخته و در کاسه‌ای تخم‌مرغ و آب را مخلوط کنید.
  3. هر توپ اسفناجی را ابتدا داخل آرد غلتانده، سپس در تخم‌مرغ زده شده فرو برده و بعد در پودر سوخاری درشت بغلتانید و در سینی بچینید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
  4. سپس در روغن داغ سرخ کرده و روی حوله‌ی کاغذی بگذارید تا روغن زیاد آن گرفته شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

مینی تارت میگو

15 دقیقه
مشاهده

تارت ماهی تن

40
مشاهده

پیتزا گوشت سرخ شده

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا با کراست هش براون

پیتزا بروکلی و سس خردل تند

اسنک ژامبون مرغ و سبزیجات

رول ماکارونی

گراتن سیب زمینی با پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد