- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۵ دقیقه
- آماده سازی ۱۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را حرارت دهید تا گرم شود. پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و حدود ۶ دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود.
- میگو، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، زیره و نمک را به سلیقه اضافه کنید. حدود ۴ دقیقه بپزید تا میگوها صورتی و مات شوند. مخلوط را به ظرفی منتقل کنید و کنار بگذارید.
- ماهیتابه را پاک کنید و روی حرارت برگردانید یا در صورت نیاز از تابه جداگانه استفاده کنید. ۱ قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و اجازه دهید ذوب شود اما قهوه ای نشود.
- تورتیلا را به تابه اضافه کنید و نیمی از پنیر را روی تورتیلا بپاشید، سپس مخلوط میگو را روی آن بریزید و پنیر باقی مانده را به آن اضافه کنید.
- تورتیلا دوم را روی آن قرار دهید. ۱ قاشق غذاخوری کره باقی مانده را روی آن بمالید. حدود ۳ دقیقه بپزید تا کف آن قهوه ای طلایی و ترد شود.
- کوزادیلا را با احتیاط برگردانید و بپزید تا طرف دیگر هم قهوه ای و ترد شود و پنیر آب شود. اگر تورتیلا خیلی تیره شد قبل از اینکه پنیر کاملاً آب شود، حرارت را کم کنید.
- آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از یک چاقوی بزرگ یا کاتر پیتزا برش دهید. آن را به صورت گرم و به همراه سس های انتخابی خود سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید