کاسرول مرغ و هالوپینو

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینه مرغ خرد شده را در یک قابلمه (از قبل پخته) بچینید. مرغ را با پودر سیر، پاپریکا و فلفل مزه دار کنید.
  2. خامه غلیظ، پنیر خامه ای و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و مخلوط را به طور مساوی روی مرغ خرد شده پخش کنید.
  3. فلفل هالاپینو را بشویید و قسمت بالایی فلفل را بریده و اگر می‌خواهید ملایم‌تر باشد، دانه‌های فلفل را خارج کنید یا اگر تندتر می‌خواهید مقداری از آن را بگذارید بماند. فلفل ها را به صورت نواری خرد کرده و روی پنیر خامه ای بچینید.
  4. در آخر پنیر موزارلا را روی آن ها بپاشید.
  5. مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. ۵ دقیقه قبل از اینکه پخت کامل شود از فر خارج کرده و روی آن بیکن بپاشید. سپس برای زمان باقیمانده پخت به فر برگردانید.
  6. مرغ را با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید