کاسرول مرغ و اسفناج

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی و تکه های فلفل قرمز را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل کیسه Ziplock ریخته و کیسه را ببندید و تکان دهید تا مخلوط شود. سینه‌های مرغ را اضافه کرده، ببندید و ماساژ دهید تا سینه‌های مرغ مزه دار شود، در حالی که بقیه مواد را آماده می‌کنید، ۱۰-۱۵ دقیقه روی پیش‌خوان بگذارید.
  2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. اسفناج ها را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای به سرعت تفت داده و کنار بگذارید.
  4. سینه های مرغ را در یک ظرف پخت بچینید. پنیر خامه ای نرم شده را روی سینه مرغ بمالید و اسفناج را روی پنیر خامه ای قرار دهید و در نهایت، موزارلا را روی آن بپاشید.
  5. مخلوط مرغ و اسفناج را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. کاسه مرغ و اسفناج را می توانید به صورت گرم و با یک طرف برنج گل کلم یا سبزیجات پخته سرو کنید. لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید