چرخ‌های بیکن پفکی

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱۵ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. خمیر هزارلا را پهن کرده و یک لایه بیکن یا ژانبون را روی آن قرار دهید. روی آن پنیر رنده شده بریزید، فلفل بپاشید، سپس آن را از سمت طول رول کنید.
  2. هنگامی که خمیر شما رول شد، آن را محکم بپیچید و قبل از برش دادن، حدود ۲۰-۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث سفت تر شدن آن برای برش های بهتر می شود. در همین حین، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. خمیر را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقوی دندانه دار شروع به برش دادن رول ها کنید و آنها را به یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی منتقل کنید.
  4. سپس آن را در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شود درون فر قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید قبل از سرو کمی خنک شوند.
  5. نکته: در صورت تمایل می توانید به جای بیکن از ژامبون پخته شده استفاده کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید