پیتزا پاستا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پاستا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک تابه بزرگ چدنی، ۱ قاشق چایخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ، فلفل سبز و پیاز را اضافه کرده و درون فر قرار دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس در همان تابه با حرارت زیاد پاستا را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت درون فر قرار دهید تا کمی برشته و قهوه ای شود.
  3. سبزیجات را به روی پاستا اضافه کرده سپس سس پیتزا، زیتون، پنیر و ادویه ایتالیایی را نیز اضافه کرده و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر برشته و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید