صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا سوپریم
امتیازدهی
تدارک برای
زمان پخت
۲۰ دقیقه
آماده سازی
۳۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
۴۵۰ گرم خمیر پیتزا آماده
۱ فنجان سس مارینارا
۵۰ گرم بیکن (حدود ۱۰ برش)
۱۰۰ گرم برش های پپرونی (حدود ۱۵ برش)
نصف فنجان فلفل دلمه ای قرمز کوچک خرد شده
نصف فنجان فلفل دلمهای سبز کوچک خرد شده
نصف پیاز قرمز کوچک خرد شده
۸۰ گرم زیتون سیاه خرد شده
۱ و نیم فنجان پنیر موزارلای رنده شده دالیا
یک چهارم فنجان پنیر پارمزان رنده شده
یک چهارم فنجان برگ ریحان تازه خرد شده
دستور پخت
قالب پیتزا را در طبقه وسط فر قرار داده و فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر را به شکل دایره روی سطح میزکار کمی آردپاشی شده باز کرده وآن را به کاغذ روغنی منتقل کنید.
مارینارا را روی خمیر پخش کرده و روی آن بیکن، پپرونی، فلفل دلمه ای قرمز و سبز، پیاز قرمز، زیتون سیاه و موزارلا بریزید.
پیتزا را به قالب فر منتقل کرده و در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۹ الی ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته و طلایی شود.
پیتزا را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه بماند و در آخر روی آن پارمزان و ریحان بپاشید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
رولت پيتزا
۱۵ دقیقه
مشاهده
سوپ گل کلم، بروکلی و پنیر
۱۵ دقیقه
مشاهده
بورک غنچه گل
-
محبوب ترین غذاها
پای پنیری مرغ و سیب زمینی
پیراشکی اسفناج و پنیر
مافین پیتزا
فریتاتا سفیده تخم مرغ
مرغ معطر (آروماتیک چیکن)
به ما بپیوندید