توپک پنیری

  • امتیازدهی
  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۲۰ دقیقه
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  2. یک تکه خمیر را به شکل دایره دربیاورید و ۲ تکه پنیر را در مرکز آن قرار دهید سپس خمیر رای روی هم آورده و به شکل توپک های پنیری در بیاورید. مطمئن شوید که خمیر به خوبی بسته شده باشد.
  3. روی هر توپک پنیری ابتدا با قلم مو کره بمالید و سپس آرد ذرت بپاشید.
  4. ورقه پخت را به طبقه وسط فر منتقل کرده و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید.
  5. توپک های پنیری آماده شده را با سس سالسا سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید