- امتیازدهی
- تدارک برای ۲ نفر
- زمان پخت ۱۰ دقیقه
- آماده سازی ۲۰ دقیقه
- آشپز
پرینت
محتویات
دستور پخت
- روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و ژامبون را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود و سبزیجات نرم، اما هنوز کمی ترد باشند، تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- سبزیجات را از ماهیتابه خارج کرده و ماهیتابه را با دستمال تمیز کنید.
- حرارت را ملایم کرده و کره را به آن اضافه کنید. پس از ذوب شدن، ماهیتابه را بچرخانید تا تمام قسمت های آن با کره آغشته شود و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
- تخم مرغ را به با یک کاردک در تمام ماهیتابه پخش کنید و اجازه ندهید قسمت وسط آن خیلی نازک شود.
- وقتی تخم مرغ پخته شد، آن را با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی آن را پنیر اضافه کنید. درب ماهیتابه را به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، روی ماهیتابه قرار دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
- سبزیجات پخته شده و ژامبون را در مرکز املت اضافه کرده و از یک کاردک استفاده کنید تا دو طرف املت را روی فیلینگ تا بزنید، سپس املت را با احتیاط داخل بشقاب قرار دهید.
- بلافاصله با سس تند یا سالسا خانگی سرو کنید، نوش جان کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید