لیتر آب را به همراه 2 قاشق غذاخوری نمک و 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید به جوش آورده و میگو را 4 تا 5 دقیقه در آن بجوشانید، سپس آن را آبکش کنید.
16 میگو را نگه داشته و بقیه را نگینی خرد کنید. میگوی خرد شده را با آبلیمو، جعفری و نمک و فلفل مخلوط کنید.
مایهی میگو را به 16 قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را روی بیسکویتها پخش کنید. پنیرها را از قطر 4 قسمت کنید تا هر تکه به شکل مثلث درآید. هر تکه را روی یکی از بیسکویتها قرار داده و یکی از میگوهای درسته را روی آن قرار دهید.