صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا قارچ و پنیر
امتیازدهی
تدارک برای
زمان پخت
۲۰ دقیقه
آماده سازی
۱۰ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
۲ عدد نان پیتا
۲ قاشق سوپ خوری سس گوجه یا سس سالسا
۲ قاشق سوپ خوری پنیر گودا، رنده شده
۱ فنجان پنیر موزارلا رنده شده دالیا
نصف فنجان قارچ بلانچ شده
دستور پخت
یک نان پیتا را روی سطح قرار داده و کمی سس گوجه روی آن بمالید. سپس پنیر گودا را روی آن ریخته و کمی از پنیر موزارلا را نیز روی سطح نان پخش کنید.
نان دوم را روی مواد گذاشته و مجددا سس گوجه را روی سطح نان بمالید و بقیه پنیر موزارلا را روی آن بریزید و قارچ ها را روی آن بچینید.
سپس به مت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
در آخر برای ۲ الی ۳ دقیقه گریل را روشن کرده و اجازه دهید تا سطح پیتزا کمی طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
کوفته تنوری
مشاهده
پیتزا بیکن
۱۵ دقیقه
مشاهده
پیتزا با کراست هش براون
۲۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
رپ گوشت وسبزیجات پنیری
اسپاگتی تنوری
خمیر پیتزا فوری با ماست
قایق هایی از کدو
تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر
به ما بپیوندید