پیتزا رجینا

  • امتیازدهی
  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۲ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
  • آشپز
پرینت

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت ۳۰ ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از ۱ ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. برای آماده کردن پیتزا ابتدا فلفل سبز، قارچ و پیاز را نازک برش دهید.
  5. سطح میر کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب سس گوجه فرنگی، قارچ، سالامی، پپرونی، ژامبون، فلفل سبز، پیاز، خرده های آناناس و سپس پنیر موزارلا را اضافه کنید.
  7. پیتزا را در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
  8. سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید ۵ دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید