صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ
پیتزا هاوایی
امتیازدهی
تدارک برای
۲ نفر
زمان پخت
۱۵ دقیقه
آماده سازی
۵ دقیقه
آشپز
پرینت
محتویات
۱ عدد خمیر پیتزا خانگی یا خریداری شده از فروشگاه
نصف فنجان سس پیتزا
۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شده دالیا
۲۰۰ گرم ژامبون خرد شده
۱ فنجان تکه های آناناس
دستور پخت
فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه باز کنید. توجه داشته باشید که لازم نیست حتما دایره ای شکل باشد، ضخامت یکنواخت آن مهم تر است.
سس پیتزا را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید. پنیر موزارلای رنده شده را روی سس بپاشید، سپس روی آن تکه های ژامبون و آناناس خرد شده را بریزید.
دمای فر را به ۲۴۰ درجه سانتیگراد کاهش داده و پیتزا را به مدت ۱۳ تا ۱۴ دقیقه در آن قرار دهید. خمیر باید کاملاً پخته شود و پنیر کاملاً ذوب شود.
سپس از فر خارج کرده و برش بزنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
ساندویچ اسفناج و پنیر
مشاهده
پیتزا استیک سوخاری
۲۰ دقیقه
مشاهده
کرپ مرغ پنیری
۳۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
نان سیب زمینی با رویه پنیری
تارت گوجه چری
تارت ماهی تن
پیراشکی تن ماهی
برگر تنوری برنج
به ما بپیوندید